• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје
Kонкурс за „Награда од Европската Унија за истражувачко новинарство“

Отворен е конкурсот за истражувачки стории од земјите на Западен Балкан и Турција за годишната „Награда од Европската Унија за истражувачко новинарство“. На конкурсот може […]

ССНМ: Заев да внимава што зборува за новинарите
Опстанокот на квалитетните медиуми е гаранција за точна и правовремена информација
Бараме деблокирање на медиумските реформи
Како Финска победува во војната против лажните вести?
Play
previous arrow
next arrow
Slider

Соопштенија

Активности

Коментари и анализи

Како Финска победува во војната против лажните вести?

Како Финска победува во војната против лажните вести?

Она што е научено од примерот на оваа скандинавска земја може ...
Повеќе
Без разлика на опасностите новинарите мора да кажуваат кој му прави штета на општеството

Без разлика на опасностите новинарите мора да кажуваат кој му прави штета на општеството

УЛОГАТА НА МЕДИУМИТЕ ВО УСЛОВИ НА БЕЗБРОЈ УБИСТВА И ПОСТОЈАНО НАСИЛСТВО ...
Повеќе
Напаѓачот во затвор, нападнатите со доживотни трауми

Напаѓачот во затвор, нападнатите со доживотни трауми

Пронаоѓање и казнување на сторителот кој нападнал новинар или новинарска екипа ...
Повеќе
Притисоците стигнуваат од министри и пратеници, до возачи на директори

Притисоците стигнуваат од министри и пратеници, до возачи на директори

Интервју со Фатбарда Цури, новинарка на порталб.мк Разговараше: Т. Блажевски Новинарката ...
Повеќе

Вести

 

Scroll Up