• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје
Play
ССНМ остро го осудува нападот врз екипата на ТВ21
Конкурс на ССНМ за авторски текст
Медиумите ги поседуваат и ги управуваат главно мажи
Конкурс на ССНМ за авторски текст
previous arrow
next arrow
Slider

Соопштенија

Активности

Коментари и анализи

Платите на новинарите во дигиталните медиуми под просекот

Платите на новинарите во дигиталните медиуми под просекот

Во последните неколку години во Македонија дигиталните медиуми - порталите, заземаат ...
Повеќе
Како новинарите да се спротивстават на омразата кон нив?

Како новинарите да се спротивстават на омразата кон нив?

Убиството на петмина вработени во весник во Анаполис, Мериленд од страна ...
Повеќе
Медиумско описменување на публиката е основна задача на медиумите

Медиумско описменување на публиката е основна задача на медиумите

Пишува: Искра Опетческа Недоволно екипирани и финансиски ослабени медиуми се плодно ...
Повеќе
Успешни медиуми ќе бидат оние кои ќе се откажат од новинарските догми на минатиот век

Успешни медиуми ќе бидат оние кои ќе се откажат од новинарските догми на минатиот век

Најуспешни информативни медиуми во креирањето и одржувањето врски со своите читатели, ...
Повеќе

Вести

 

Scroll Up