Продолжен рокот за пријавување за вакцинација за новинари и медиумски работници
Продолжен рокот за конкурсот за наградата „Жан Моне“
Павле Беловски избран за претседател на ССНМ
Вакцинацијата на новинарите и медиумските работници е в понеделник (12.04)
previous arrow
next arrow
Slider

Твитови

Congratulations to Andrei Bastunets who was unanimously re-elected chairman of the Belarusian Association of Journalists at the 11th @baj_by Congress today

baj.by/be/content/hi-… pic.twitter.com/c1Q1LFoc5h

Соопштенија

Активности

Коментари и анализи

Синдром на согорување – модерна болест на медиумските работници

Синдром на согорување – модерна болест на медиумските работници

Синдромот на согорување на работното место означува прогресивно губење на идеализмот, ...
Повеќе
Колегите како „прва помош“ за новинарите во справување со последиците од траума

Колегите како „прва помош“ за новинарите во справување со последиците од траума

Психолошки последици кај новинарите од работа во стресни и кризни ситуации ...
Повеќе
Како работата од далечина влијае врз редакциите

Како работата од далечина влијае врз редакциите

Грижите за безбедноста среде пандемијата со коронавирусот брзо создаваат нова нормалност ...
Повеќе
Комбинација од работа од дома и работа лице в лице е најдобра придобивка од работата од далечина

Комбинација од работа од дома и работа лице в лице е најдобра придобивка од работата од далечина

Карлос Гутиерез е Раководител на одделот за млади и нови реалности ...
Повеќе

Вести

 

[logoshowcase]