Регионална средба на ЗНМ и ССНМ со новинари и медиумски работници од Куманово
Прекин на неказнивоста главен услов за намалување на нападите врз новинарите
Доделени ЕУ наградите за истражувачко новинарство за 2020 година
I should have met you in the evening and tripped you to …
previous arrow
next arrow
Slider

Твитови

The National Union of Journalists (NUJ) has called for an international investigation into the killing of Sunday World reporter Martin O’Hagan. @NUJofficial @NUJ_LFB
@ECPMF @IFJGlobal @EFJEUROPE
@CAJNi @AmnestyNI @WAVETrauma @FinucaneCentre
@IFEX
irishtimes.com/news/ireland/i…

Соопштенија

Активности

Коментари и анализи

Регионална средба на ЗНМ и ССНМ со новинари и медиумски работници од Куманово

Регионална средба на ЗНМ и ССНМ со новинари и медиумски работници од Куманово

Во рамки на регионалните активности, претставници на ЗНМ и ССНМ остварија ...
Повеќе
„ZOOM“ новинарство и работа под медицинска маска - како короната ја смени работата на медиумските работници

„ZOOM“ новинарство и работа под медицинска маска – како короната ја смени работата на медиумските работници

Пишува: Теодора Цветковска „Работам во радио речиси две години и најголем ...
Повеќе
Лажните вести го менуваат однесувањето на луѓето

Лажните вести го менуваат однесувањето на луѓето

„Ширењето на ковид-19 е поврзано со 5Г мобилните мрежи“, „Ставете кромид ...
Повеќе
Заробени медиуми под закрила на ковид-19

Заробени медиуми под закрила на ковид-19

Од почетокот на пандемијата пред 18 месеци, автократските влади низ целиот ...
Повеќе

Вести

 

[logoshowcase]