• +389 70 843 318 +389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Попуст од 20 проценти во Кафе Драма во Велес

찬송가 mp3 다운로드 Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со Кафе Драма во Велес со кој на членовите на ССНМ се овозможува попуст од 20 проценти попуст при користење на угостителските услуги на кафетеријата Download the asp url file. Попустот се добива со приложување на валидна членска картичка на ССНМ пред…

Повеќе

Попуст од 20 проценти во Ресторан Дион

찬송가 mp3 다운로드 Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со Ресторан Дион со кој на членовите на ССНМ се овозможува попуст од 20 проценти попуст при користење на угостителските услуги на ресторанот Download the asp url file. Попустот се добива со приложување на валидна членска картичка на ССНМ пред извршувањето на…

Повеќе

Попуст од 20 проценти на книгите во издание на ИЛИ-ИЛИ

찬송가 mp3 다운로드 Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со издавачката куќа Или-или со кој на членовите на ССНМ се овозможува попуст од 20 проценти за сите книги кои се во издание на ИЛИ-ИЛИ, како и 10 проценти попуст за книгите кои се на попуст Download the asp url file.

Повеќе

Бесплатно користење на услугите на А1 Арена Спортски Центар Борис Трајковски

찬송가 mp3 다운로드 Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со Спортскиот Центар Борис Трајковски според кој членовите на ССНМ бесплатно може да ги користат услугите на А1 Фитнес Центарот, А1 Пинг понг Центарот, А1 Пливачкиот базен и А1 Кугланата и тоа: А1 Фитнес Центарот од понеделник до петок во термините 07,00…

Повеќе

Попуст од 50% на месечен персонализиран билет за јавен превоз – ЈСП Скопје

Синдикатот на новинари и медиумски работници обезбеди попуст од 50% на месечните персонализирани билети за користење на јавниот превоз во Град Скопје за своите членови Download the asp url file. По потпишаниот меморандум за соработка со Градот Скопје и договорот со ЈСП Скопје оваа услуга може да се користи од 1 јуни 2019 година Cool…

Повеќе

Попуст во стоматолошка ординација КАРАДЕНТ

찬송가 mp3 다운로드 Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 15% за услугите во стоматолошката ординација Карадент Download the asp url file. Бенефицијата членовите на ССНМ може да ја остварат со покажување на важечка членска картичка, а важи за извршени услуги од областа на протетика, лекување на…

Повеќе

Попуст во Каза Бар

찬송가 mp3 다운로드 Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 10% за услугите во кафетеријата Каза Бар Download the asp url file. Оваа бенефиција членовите на ССНМ може да ја искористат со покажување на членската картичка Cool School Download. КАЗА БАР (локација)…

Повеќе

Попуст во кафе бар Винил

찬송가 mp3 다운로드 Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 10% за услугите во кафе бар Винил Download the asp url file. Оваа бенефиција членовите на ССНМ може да ја искористат со покажување на членската картичка Cool School Download. КАФЕ БАР ВИНИЛ (локација)…

Повеќе

Правна помош

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници обезбедува правна помош за своите членови во случај на работен спор Download the asp url file. За оваа бенефиција, како и за какви било прашања за работните права членовите може да се обратат во канцеларијата на ССНМ или на мејл: ssnm.info@gmail.com Cool School Download. Повеќе информации за начинот…

Повеќе

Бесплатен паркинг на Паркинзи општина Центар

Синдикатот на новинари и медиумски работници има потпишано договор со Паркинзи општина Центар според кој членовите на ССНМ имаат бенефиција за бесплатен паркинг до 2 часа на отворените паркинзи во општина Центар Download the asp url file. Заинтересираните членови потребно е да побараат од ССНМ потврда за членство и со членската картичка да отидат во просториите на…

Повеќе