ССНМ на работна средба со раководството на МРТВ

Членовите на ССНМ и нивните семејства со голем попуст при запишување на АУЕ-ФОН

ССНМ и ЗНМ ја осудуваат серијата откази во Клип медиа груп

Плати членарина

Стани член на ССНМ

Зошто да бидеш член?

Прекршување на права

10+ години ССНМ

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници чиј скратен назив е ССНМ е доброволна, самостојна, независна и непартиска организација чија главна цел е застапување, претставување, унапредување и заштита на економските и професионални интереси на вработените во медиумите.

Обезбедете заштита за новинарските екипи кои известуваат од Косово

ЕФН со алатка за проценка на ризик за новинари и медиумски работници

ССНМ и Црвениот крст го проследија до трета земја и последниот авганистански новинар

Искуства на редакција која со години користи алатки врз база на вештачка интелигенција

Медиумски трендови во Венецуела