• +389 70 843 318 +389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје
Пандемијата ја стави ад акта транспарентноста на институциите
По падот на канадските локални медиуми, една иницијатива предизвикува надеж
Десет совети за зајакнување на локалните редакции
Пандемијата ја потврди важноста на локалните и регионални медиуми, но финансиски ги дотолчи
previous arrow
next arrow
Slider

Твитови

#Slovenia: 22 editors-in-chief speak out against pressure and defamation from authorities particularly during the Covid-19 crisis: "We will not yield to pressure. We will not bend our truthful stance or our obligation to the public.” europeanjournalists.org/blog/…

Соопштенија

Активности

Коментари и анализи

Пандемијата ја стави ад акта транспарентноста на институциите

Пандемијата ја стави ад акта транспарентноста на институциите

Потребни се измени на законот за подобрување на пристапот до информации ...
Повеќе
По падот на канадските локални медиуми, една иницијатива предизвикува надеж

По падот на канадските локални медиуми, една иницијатива предизвикува надеж

Во април, брзото топење на снегот, доведе до опасно ослободување на ...
Повеќе
Десет совети за зајакнување на локалните редакции

Десет совети за зајакнување на локалните редакции

Демијан Редклиф за Меѓународната мрежа на новинари Само 13 проценти од ...
Повеќе
Пандемијата ја потврди важноста на локалните и регионални медиуми, но финансиски ги дотолчи

Пандемијата ја потврди важноста на локалните и регионални медиуми, но финансиски ги дотолчи

Пишува: Ване Трајков Пандемијата со вирусот ковид-19 уште една ја потврди ...
Повеќе

Вести