• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје
Повик за номинации: „Медиум промотер на новинарството како јавно добро – Роберто Беличанец“
Избрано ново раководство на ССНМ
Проблемот со вистинските вести – и што можеме да направиме во врска со нив
Можат ли новинарите да го издржат темпото да прават „повеќе со помалку“?
previous arrow
next arrow
Slider

Соопштенија

Активности

Коментари и анализи

Како новинарите да се спротивстават на омразата кон нив?

Како новинарите да се спротивстават на омразата кон нив?

Убиството на петмина вработени во весник во Анаполис, Мериленд од страна ...
Повеќе
Медиумско описменување на публиката е основна задача на медиумите

Медиумско описменување на публиката е основна задача на медиумите

Пишува: Искра Опетческа Недоволно екипирани и финансиски ослабени медиуми се плодно ...
Повеќе
Успешни медиуми ќе бидат оние кои ќе се откажат од новинарските догми на минатиот век

Успешни медиуми ќе бидат оние кои ќе се откажат од новинарските догми на минатиот век

Најуспешни информативни медиуми во креирањето и одржувањето врски со своите читатели, ...
Повеќе
Ботовите се директна закана за новинарството

Ботовите се директна закана за новинарството

Иако ботовите се еден од главните трендови во дигиталната комуникација, многу ...
Повеќе

Вести

 

Scroll Up