• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Политиката на насилство е поразена

Политиката на етикетирање, говор на омраза, вербално насилство кон новинарите која синоќа кулминираше во Собранието со напада врз десетици новинари и медиумски работници е поразена 포켓몬스터 블랙 다운로드. Поразено е со храброста на колегите кои и покрај опасноста го регистрираа беснеењето на насилниците и пасивноста на полицијата oracle earlier. Затоа нема дилеми дека од денеска започнува…

Повеќе

Покажи солидарност за слобода!

사이 툴 다운로드 Со купување на ЦД на првиот новинарски бенд „Репортерс“ од 200 денари или со донирање на сметката на Солидарниот фонд на ССНМ учествувате во акцијата за помош на новинари и медиумски работници 포켓몬스터 블랙 다운로드. Средствата можат да се уплатат на сметка 330100218300135  во Капитал банка, со назнака за ЦД или за намена…

Повеќе

Став, не страв

oracle earlier Кои сме ние 포켓몬스터 블랙 다운로드? За што се бориме? Основи на синдикализмот Десет синдикални заповеди И повеќе во Брошурата на ССНМ СТАВ, НЕ СТРАВ 사이 툴 다운로드 윈도우 8 지뢰 찾기 다운로드 캡쳐원 스타일 다운로드…

Повеќе

МНФ и ССНМ ја промовираа Белата книга

Во присуство на новинари, уредници, синдикалисти, правници и дипломати на 21 март ССНМ ја промовира Белата книга за професионалните и работни права на новинарите 포켓몬스터 블랙 다운로드. На настанот присуствуваа претседателот на Меѓународната федерација на новинарите Џим Боумела и потпреседателката Јасмина Поповиќ oracle earlier. Во поздравниот говор Боумела му честиташе на ССНМ што од неодамна…

Повеќе

Попуст за очила и ексклузивен накит

캡쳐원 스타일 다운로드 ССНМ обезбеди поволности за нашите членови при  купување производи  на Beta Medico Trading во малопродажните места на Beta Optique  и Beta Jewels 포켓몬스터 블랙 다운로드. Станува збор за продавници на оптика и ексклузивен накит, каде нашите членови ќе можат да купуваат со постојан попуст од…

Повеќе

Попуст за регистрирање и технички преглед на возило

ССНМ обезбеди поволности за нашите членови при  техничкиот преглед на возило и дополнителни бенефиции од останатите услуги во станицата за технички преглед АСУЦ „Боро Петрушевски“ 포켓몬스터 블랙 다운로드. Во поволностите кои следуваат при користење на комплетна услуга (технички преглед +  полиса) се вклучени: –    15% попуст на цената на  техничкиот преглед и  на услугата…

Повеќе

ИСТРАЖУВАЊЕ: Ниските гранки на македонското новинарство

Истражување на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници и агенцијата „М – проспект“ за работничките и професионалните права на новинарите во Македонија Цензура, мобинг, несигурна работа, откази, низок економско-социјален статус – сето тоа е секојдневието на вработените во медиумите потврдува истражувањето што, за потребите на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници, го направи агенцијата „М – проспект“ од…

Повеќе

Еднаквост за новинарките и медиумските работнички

Самостојниот синдикат на новинари и медиумските работници по повод меѓународниот Ден на жената бара од медиумските организации и од властите да ја препознаат, да алармираат и да ја запрат дискриминацијата на новинарките и медиумските работнички, да ги урнат бариерите, а трудот на жените да го вреднуваат еднакво како и на мажите 포켓몬스터 블랙 다운로드. ССНМ бара и сите…

Повеќе
Scroll Up