• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Доделување на „ЕУ награди за истражувачко новинарство“ 2019

Церемонијата на доделување на „Награди од Европската Унија за истражувачко новинарство“ 2019 за Македонија, која е огранизирана од Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници во соработка со Балканската истражувачка репортерска мрежа од Сараево,  ќе се одржи утре (петок) со почеток од 12 часот во Јавна соба 페이스 북 메신저 다운로드. На церемонијата ќе бидат доделени…

Повеќе

Попуст во Каза Бар

Download the anchovy app Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 10% за услугите во кафетеријата Каза Бар 페이스 북 메신저 다운로드. Оваа бенефиција членовите на ССНМ може да ја искористат со покажување на членската картичка Bootstrap 3.3.7 Download. КАЗА БАР (локација)…

Повеќе

Попуст во кафе бар Винил

Download the anchovy app Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 10% за услугите во кафе бар Винил 페이스 북 메신저 다운로드. Оваа бенефиција членовите на ССНМ може да ја искористат со покажување на членската картичка Bootstrap 3.3.7 Download. КАФЕ БАР ВИНИЛ (локација)…

Повеќе

Повик за номинации: „Медиум промотер на новинарството како јавно добро – Роберто Беличанец“

Тргнувајќи од премисата дека демократско општество кон кое Македонија се стреми е можно само доколку новинарството се третира како јавно добро, како инструмент преку кој власта е под постојана контрола и преку кој се заштитува јавниот интерес, Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници ја воспоставува годишната награда „Медиум промотер на новинарството како јавно добро“ која ќе го носи името…

Повеќе

Правна помош

포인트 브레이크 다운로드 Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници обезбедува правна помош за своите членови во случај на работен спор 페이스 북 메신저 다운로드. За оваа бенефиција, како и за какви било прашања за работните права членовите може да се обратат во канцеларијата на ССНМ или на мејл: ssnm.info@gmail.com Bootstrap 3.3.7 Download.

Повеќе

Бесплатен паркинг на Паркинзи општина Центар

포인트 브레이크 다운로드 Синдикатот на новинари и медиумски работници има потпишано договор со Паркинзи општина Центар според кој членовите на ССНМ имаат бенефиција за бесплатен паркинг до 2 часа на отворените паркинзи во општина Центар 페이스 북 메신저 다운로드. Заинтересираните членови потребно е да побараат од ССНМ потврда за членство и со членската картичка да…

Повеќе

Попуст од 10% во продавниците на Спорт висион

Oracle jdbc driver Синџирот маркети за спортска опрема Спорт висион http://www.sportvision.mk/ за членовите на ССНМ овозможува попуст од 10% на нивните производи кои во редовна продажба не се на попуст 페이스 북 메신저 다운로드. Доколку сте заинтересирани да бидете внесени во списокот за попуст потребно е да…

Повеќе

Попуст од 33% во Европа гуми

Bootstrap 3.3.7 Download   Синдикатот на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 33 проценти за автомобилски гуми во Европа гуми http://www.evropagumi.com.mk/ , како и можност за плаќање на четири рати 페이스 북 메신저 다운로드. Попустот може да се добие со приложување на важечка членска картичка од ССНМ. Download…

Повеќе

Работен состанок на раководството на ССНМ

Над две третини, односно 69,3 проценти од новинарите кои работат во дигиталните медиуми во Македонија би ја напуштиле професијата ако за тоа им се укаже подобра прилика, покажаа резултатите од истражувањето кое го спроведе Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ), а кои беа презентирани на средбата на раководството на Синдикатот одржана во Маврово на 17 ноември…

Повеќе
Scroll Up