Оптика ММ со попуст од 10 до 30 отсто за членовите на ССНМ

Оптика ММ е најновиот член во семејството на партнери на Самостојниот Синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ). Договорот за соработка е со важност за наредните четири години преку кој членовите на Синдикатот ќе може да ги користат услугите на Оптима ММ и да купуваат производи од реномирани светски брендови за 10 до 30 отсто пониски цени од редовните.

Повеќе

Попуст од 20 проценти во Кафе Драма во Велес

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со Кафе Драма во Велес со кој на членовите на ССНМ се овозможува попуст од 20 проценти попуст при користење на угостителските услуги на кафетеријата. Попустот се добива со приложување на валидна членска картичка на ССНМ пред извршувањето на трансакцијата.   Локација: Благој Ѓорев 89/9 1400 Велес…

Повеќе

Попуст од 20 проценти во Ресторан Дион

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со Ресторан Дион со кој на членовите на ССНМ се овозможува попуст од 20 проценти попуст при користење на угостителските услуги на ресторанот. Попустот се добива со приложување на валидна членска картичка на ССНМ пред извршувањето на трансакцијата.

Повеќе

Попуст од 20 проценти на книгите во издание на ИЛИ-ИЛИ

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со издавачката куќа Или-или со кој на членовите на ССНМ се овозможува попуст од 20 проценти за сите книги кои се во издание на ИЛИ-ИЛИ, како и 10 проценти попуст за книгите кои се на попуст. Попустот се добива со приложување на валидна членска картичка на ССНМ пред…

Повеќе

Бесплатно користење на услугите на А1 Арена Спортски Центар Борис Трајковски

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со Спортскиот Центар Борис Трајковски според кој членовите на ССНМ бесплатно може да ги користат услугите на А1 Фитнес Центарот, А1 Пинг понг Центарот, А1 Пливачкиот базен и А1 Кугланата и тоа: А1 Фитнес Центарот од понеделник до петок во термините 07,00 до 10,00 часот, А1 Пинг-понг…

Повеќе

Попуст од 50% на месечен персонализиран билет за јавен превоз – ЈСП Скопје

Синдикатот на новинари и медиумски работници обезбеди попуст од 50% на месечните персонализирани билети за користење на јавниот превоз во Град Скопје за своите членови. По потпишаниот меморандум за соработка со Градот Скопје и договорот со ЈСП Скопје оваа услуга може да се користи од 1 јуни 2019 година. Условот за добивање ваков билет е подмирена членарина во ССНМ…

Повеќе

Попуст во стоматолошка ординација КАРАДЕНТ

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 15% за услугите во стоматолошката ординација Карадент. Бенефицијата членовите на ССНМ може да ја остварат со покажување на важечка членска картичка, а важи за извршени услуги од областа на протетика, лекување на заби, естетска стоматологија и хирургија.      …

Повеќе

Попуст во Каза Бар

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 10% за услугите во кафетеријата Каза Бар. Оваа бенефиција членовите на ССНМ може да ја искористат со покажување на членската картичка. КАЗА БАР (локација)…

Повеќе

Попуст во кафе бар Винил

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 10% за услугите во кафе бар Винил. Оваа бенефиција членовите на ССНМ може да ја искористат со покажување на членската картичка. КАФЕ БАР ВИНИЛ (локација)…

Повеќе

Правна помош

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници обезбедува правна помош за своите членови во случај на работен спор. За оваа бенефиција, како и за какви било прашања за работните права членовите може да се обратат во канцеларијата на ССНМ или на мејл: ssnm.info@gmail.com. Повеќе информации за начинот на искористување на оваа бенефиција можете да најдете на следниов линк:…

Повеќе