БЕНЕФИЦИИ ОД 2.000 ДЕНАРИ ПРИ ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД НА ВОЗИЛО ВО ЦЕРТУС ЦРЦ

Датум

Станиците за технички преглед и регистрација на возила Цертус ЦРЦ им излегува во пресрет на членовите на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници, и им овозможува голем попуст во вкупна вредност од 2.000.00 денари при проверка на техничката исправност за регистрација на нивните возила и при осигурувањето на истите.

Погодностите за челновите на ССНМ се:

  • 30% попуст на услугата технички преглед
  • Бесплатна проверка на возилото во текот на годината
  • Две гратис перења на возилото
  • Ваучер за декарбонизација од 700 денари
  • Подарок 
  • Бесплатно кафе во нашите кафетерии

Цертус ЦРЦ има две станици за технички преглед:

Во наслебата Даме Груев: Ул. Лепенец бр. 10, Скопје

+389 76 30 30 10

Во населбата Ченто:Ул. Методија Андонов Ченто бр. 15а, Скопје

+38 76 30 30 20

За користење  на попустот во Цертус ЦРЦ потребно е на самото место, при регистрацијата, да се потврди членството во ССНМ со покажување на заверена членската карта.

Останати
објави

Сподели на...