• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Бесплатен паркинг на Паркинзи општина Центар

Синдикатот на новинари и медиумски работници има потпишано договор со Паркинзи општина Центар според кој членовите на ССНМ имаат бенефиција за бесплатен паркинг до 2 часа на отворените паркинзи во општина Центар Free from Sony Vegas. Заинтересираните членови потребно е да побараат од ССНМ потврда за членство и со членската картичка да отидат во просториите на ПОЦ каде ќе им биде издадена новинарска паркинг картичка 청바지 다운로드. Новинарот/медиумскиот работник потоа ќе склучи договор во кој детално ќе бидат определени правата и обврските на корисникот и на ПОЦ Pingman Hide and Seek Download. Повеќе информации можете да добиете во канцеларијата на ССНМ или на мејл: ssnm.info@gmail.com Watchers.

 

Scroll Up