• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Попуст во Каза Бар

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 10% за услугите во кафетеријата Каза Бар 고등학교 수학 교과서 다운로드. Оваа бенефиција членовите на ССНМ може да ја искористат со покажување на членската картичка 크롬 이미지 자동 다운로드.

КАЗА БАР (локација)

Scroll Up