• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Попуст во кафе бар Винил

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 10% за услугите во кафе бар Винил 은하영웅전설 6 다운로드. Оваа бенефиција членовите на ССНМ може да ја искористат со покажување на членската картичка macrium reflect 다운로드.

КАФЕ БАР ВИНИЛ (локација)

Scroll Up