Попуст во стоматолошка ординација КАРАДЕНТ

Датум

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 15% за услугите во стоматолошката ординација Карадент. Бенефицијата членовите на ССНМ може да ја остварат со покажување на важечка членска картичка, а важи за извршени услуги од областа на протетика, лекување на заби, естетска стоматологија и хирургија.

 

 

 

Останати
објави

Сподели на...