• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Попуст од 20 проценти на книгите во издание на ИЛИ-ИЛИ

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со издавачката куќа Или-или со кој на членовите на ССНМ се овозможува попуст од 20 проценти за сите книги кои се во издание на ИЛИ-ИЛИ, како и 10 проценти попуст за книгите кои се на попуст 아메리칸 울트라 자막 다운로드. Попустот се добива со приложување на валидна членска картичка на ССНМ пред извршувањето на трансакцијата airplayer.

Scroll Up