• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Попуст од 33% во Европа гуми

 

Синдикатот на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 33 проценти за автомобилски гуми во Европа гуми http://www.evropagumi.com.mk/ , како и можност за плаќање на четири рати 김종욱 찾기 영화 다운로드. Попустот може да се добие со приложување на важечка членска картичка од ССНМ.

Scroll Up