• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Правна помош

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници обезбедува правна помош за своите членови во случај на работен спор msdn 구독자 다운로드. За оваа бенефиција, како и за какви било прашања за работните права членовите може да се обратат во канцеларијата на ССНМ или на мејл: ssnm.info@gmail.com 철권태그2 pc 다운로드.

Повеќе информации за начинот на искористување на оваа бенефиција можете да најдете на следниов линк: https://ssnm.org.mk/pravilnik-za-pravna-pomosh/ movie Tazza.

Повеќе информации за работните права можете да најдете на следниов линк: https://ssnm.org.mk/dali-znaete-izvadotsi-od-zro/ 아쿠아맨 다시보기 다운로드.

Scroll Up