• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Меѓународна прес-картичка

Меѓународна прес-картичка
1200 ден ksign 다운로드.


Intl press cardСамостојниот синдикат на новинарите и медиумските работници, како член на Меѓународната федерација на новинарите (IFЈ) започна со издавање на прес легитимации на своите членови 8 ball.

Станува збор за документ што најголемиот број земји во светот, како и телата на меѓународните организации (вклучувајќи ги тука органите на Обединетите Нации, на Европската Унија и на НАТО) ја препознаваат повеќе од шест децении како релевантна новинарска легитимација 곰 플레이어 다운로드. Таа подразбира и бројни попусти за транспорт, пристап до музеи,театри, изложби и други културни настани и инситуции Download The Bound of Isaac Afterbus. Прес легитимацијата има важност од две години. Бројот на картичките е ограничен и тие се доделуваат според принципот – прв пријавен прв послужен speccy 다운로드. За да станете носител на оваа картичка треба да уплатите 1.200 денари преку системот на ССНМ за онлајн плаќање или во банка на сметката 210 066 586 600 189 (НЛБ Банка) со назнака за меѓународна прес-легитимација, како и да испратите фотографија на ssnm.info@gmail.com Frozen ost mp3. Повеќе информации можете да добиете во канцеларијата на Синдикатот или на мејл ssnm.info@gmail.com Graveyard Keeper.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up