Бесплатен паркинг на Паркинзи општина Центар

Синдикатот на новинари и медиумски работници има потпишано договор со Паркинзи општина Центар според кој членовите на ССНМ имаат бенефиција за бесплатен паркинг до 2 часа на отворените паркинзи во општина Центар. Заинтересираните членови потребно е да побараат од ССНМ потврда за членство и со членската картичка да отидат во просториите на ПОЦ каде ќе им биде издадена новинарска…

Повеќе

Попуст од 10% во продавниците на Спорт висион

Синџирот маркети за спортска опрема Спорт висион http://www.sportvision.mk/ за членовите на ССНМ овозможува попуст од 10% на нивните производи кои во редовна продажба не се на попуст. Доколку сте заинтересирани да бидете внесени во списокот за попуст потребно е да испратите мејл со вашето име и презиме и вашиот телефонски број…

Повеќе

Попуст од 33% во Европа гуми

  Синдикатот на новинари и медиумски работници за своите членови обезбеди попуст од 33 проценти за автомобилски гуми во Европа гуми http://www.evropagumi.com.mk/ , како и можност за плаќање на четири рати. Попустот може да се добие со приложување на важечка членска картичка од ССНМ.

Повеќе

Попуст за очила и ексклузивен накит

ССНМ обезбеди поволности за нашите членови при  купување производи  на Beta Medico Trading во малопродажните места на Beta Optique  и Beta Jewels. Станува збор за продавници на оптика и ексклузивен накит, каде нашите членови ќе можат да купуваат со постојан попуст од 5% на сите прозводи, а за оние кои што се…

Повеќе

Попуст за регистрирање и технички преглед на возило

ССНМ обезбеди поволности за нашите членови при  техничкиот преглед на возило и дополнителни бенефиции од останатите услуги во станицата за технички преглед АСУЦ „Боро Петрушевски“. Во поволностите кои следуваат при користење на комплетна услуга (технички преглед +  полиса) се вклучени: –    15% попуст на цената на  техничкиот преглед и  на услугата. –    Бесплатно перење на…

Повеќе

Бескаматен кредит до 50.000 ден.

Синдикатот на новинари и медиумски работници ССНМ  обезбеди можност за членови да користат бескаматен кредит во износ од 50 000 денари преку Капитал банка. Земениот заем треба да се врати во рок од 15 месеци, а месечната рата, доколку се земе целата сума изнесува 3.333 денари. Банката не пресметува камата, а еднократно како провизија за обработка наплатува 5 000…

Повеќе

Меѓународна прес-картичка

Меѓународна прес-картичка 1200 ден. Самостојниот синдикат на новинарите и медиумските работници, како член на Меѓународната федерација на новинарите (IFЈ) започна со издавање на прес легитимации на своите членови. Станува збор за документ што најголемиот број земји во светот, како и телата на меѓународните организации (вклучувајќи ги тука органите на Обединетите Нации, на Европската Унија…

Повеќе