Попуст од 10% на зелен картон и други услуги во Премиум Иншуренс Брокер АД Скопје

Датум

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка и постигна договор со Премиум Иншуренс Брокер АД Скопје за попусти при обезбедување на осигурителни производи.

Премиум Иншуренс Брокер АД Скопје на членовите на ССНМ им овозможува попуст од 10 проценти и при обезбедување на автомобилско осигурување за патување во странство ткн. зелен картон.

Пакетот на услуги на Премиум Иншуренс Брокер АД Скопје е голем и содржи повеќе услуги, а едниствениот услов за нивно кристење со сериозен попуст е активна членска картичка на ССНМ.

Локациите на Премиум Иншуренс Брокер АД Скопје се:

  1. ул. „Митрополит Теодосиј Гологанов“ бр. 42в/3 – Скопје, Центар
  2. ул. „Наум Наумовски Борче“ бр. 38 влез 1 спрат 2 – Скопје, Центар

Лице за контакт: Гоце Преспаровски, 078/360-398

Останати
објави

Сподели на...