• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Попуст од 20 проценти во Ресторан Дион

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со Ресторан Дион со кој на членовите на ССНМ се овозможува попуст од 20 проценти попуст при користење на угостителските услуги на ресторанот jmana 다운로드. Попустот се добива со приложување на валидна членска картичка на ССНМ пред извршувањето на трансакцијата 포에버영 다운로드.

Scroll Up