Попуст од 20 проценти за членовите на ССНМ при купување во СОЛИД авто делови

Датум

ССНМ за своите членови обезбеди сериозен попуст од 20 проценти при купување на резервни делови од еден од лидерите на домашниот пазар за авто делови за јапонски, корејски и европски автомобили.

СОЛИД авто делови е присутен на пазарот долги години и има експозитури на три локации во градот Скопје, а исто така е достапен и во градовите Куманово, Кавадарци, Гостивар и Крива Паланка.

Вработените во СОЛИД авто делови се вистински професионалци и секогаш се подготвени да ви помогнат, а за користење на бенефицијата е потребно да имате активно членство во ССНМ.

За повеќе информации за компанијата и асортиманот на производи консултирајте го нивниот веб-сајт.

Останати
објави

Сподели на...