• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Попуст од 20 проценти во Кафе Драма во Велес

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници потпиша меморандум за соработка со Кафе Драма во Велес со кој на членовите на ССНМ се овозможува попуст од 20 проценти попуст при користење на угостителските услуги на кафетеријата Download the asp url file. Попустот се добива со приложување на валидна членска картичка на ССНМ пред извршувањето на трансакцијата Cool School Download.

 

Локација: Благој Ѓорев 89/9 1400 Велес

Scroll Up