Попуст за членовите на ССНМ и во очната оптика Геталдус АД Скопје

Датум

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници постигна договор со очната оптика Геталдус АД Скопје со кој активните членови ќе можат да користат бенефиција која се состои во попуст од 10 проценти на сите производи што реномираниот бренд од оваа област ги има во својата понуда.

Очната оптика Геталдус АД е специјализирана компанија со 14 продажни места во земјава, пет во Скопје, и добриот углед го гради низ квалитетна понуда на оптика и оптички помагала во повеќе децении во Македонија, а тука се очните ординации и клиники на Геталдус АД, кои ви стојат на располагање.

Геталдус АД на членовите на ССНМ им нуди и консултации при избор на диоптерски очила, очила за сонце и контакти леќи од врвни производители.

Останати
објави

Сподели на...