• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Попуст за очила и ексклузивен накит

BETA Optique

ССНМ обезбеди поволности за нашите членови при  купување производи  на Beta Medico Trading во малопродажните места на Beta Optique  и Beta Jewels 크롬 이미지 자동 다운로드. Станува збор за продавници на оптика и ексклузивен накит, каде нашите членови ќе можат да купуваат со постојан попуст од 5% на сите прозводи, а за оние кои што се веќе на попуст тој дополнително се зголемува, за 5% 서울은 비 다운로드.

Тековни попусти се:

35%  попуст на последната колекција на накитот Мисаки  во Beta Jewels (на Максим Горки бр.17) и Misaki Ramstore (за членовите на ССНМ)

55% попуст на старата колекција на накитот Мисаки во Beta Jewels (на Максим Горки бр.17) и Misaki Ramstore (за членовите на ССНМ)

55% попуст на старата колекција на Oliver Peoples очила во продавницата за оптика Beta Optique (на Максим Горки бр.21 и бу pes6. Св. Климент Охридски 63/2) 

Посетете ги продавниците и информирајте се за попустите на останатите брендови за:  

Накит – Majorica, JOOP!, Zeades, Rebecca 윈10 업데이트 다운로드. 

Очила за сонце – Cartier,Chopard, Nina Ricci, Cerruti, Sonia Rykiel, Rykiel Homme, Tag Heuer, Silhouette, Kenzo, Rochas, Missoni, Exte, Oliver Peoples,  Fred, Chloe, GF, Harry Potter, Kenzo kids, Naf Naf, Zeiss, Caharel  

При купување на производите на попуст, потребно е да се потврди членството во ССНМ со покажување на членската карта 

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up