• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Попуст за регистрирање и технички преглед на возило

5
ССНМ обезбеди поволности за нашите членови при  техничкиот преглед на возило и дополнителни бенефиции од останатите услуги во станицата за технички преглед АСУЦ „Боро Петрушевски“ 꽃밭에서 mp3 다운로드.
Во поволностите кои следуваат при користење на комплетна услуга (технички преглед +  полиса) се вклучени:
–    15% попуст на цената на  техничкиот преглед и  на услугата 공기인형 다운로드.
–    Бесплатно перење на возилото
–    Бесплатна промена на предните диск плочки
–    Бесплатна промена на надворешни сијалички на возилото
–    Бесплатно дотерување на светлата и на рачната сопирачка
–    Бесплатна проверка на разладна течност и мотор
–    Бесплатна проверка на акумулатор
–    Бесплатно монтирање на регистарски таблички
–    Три бесплатни контролни прегледи на возилото
Секој член на ССНМ при користење на комплетната услуга во АСУЦ (технички преглед и полиса) добива вредносен ваучер од 2000 денари што може да се искористи за:
–    Автодијагностика со најсовремен мототестер
–    Промена на масло и филтер за масло
–    Промена на филтер за полен
–    Дијагностика на амортизери
–    Пет перења на возилото
–    Проверка на квалитетот на течноста од системот за сопирање
Тимот на АСУЦ се грижи сите членови на ССНМ услугата за регистрација и технички преглед на возилото да ја добијат на едно место 구글 계정 다운로드. Потребните документи и клучот од возиилото се предаваат кај референтот за регистрација кој го завршува целиот процес 워낭 소리 다운로드.
На шалтерот на АСУЦ покрај референтот за технички преглед двосменски работи и Банка, референт на МВР и брокер за осигурителна полиса 글래스 자막 다운로드.
За користење  на попустот потребно е да се потврди членството во ССНМ со покажување на членската карта 실루엣 벡터 무료 다운로드.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up