Билтен бр. 49 април 2022 

Тема на оваа публикација на ССНМ е „Фриленсери – жртви на лоши работни услови и нерегулирани работни договори“, која што ја анализираме во главниот текст. Понатаму објавуваме британска анализа за какви вештини се потребни на фриленсерите во 2022 година.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn