Билтен бр.50 мај 2022

Тема на оваа публикација на ССНМ е „(Не)почитување на работничките права на медиумските работници во Македонија“, која што ја анализираме во главниот текст. Понатаму објавуваме анализа за жените како работна сила и дискриминаторските практики во медиумите.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn