Билтен бр.54 септември 2022

Тема на оваа публикација на ССНМ е „Студиите по новинарство и понатаму неатрактивни за младите“ , која што ја анализираме во главниот текст. Понатаму објавуваме сторија за важноста на студентите по новинарство во локалните медиумите и совети за како да се биде подобар студент.

Сподели:

Facebook
Twitter
LinkedIn