Билтен бр.56 ноември 2022

Тема на оваа публикација на ССНМ е „Закани и обиди за цензура врз новинарите“ која што ја анализираме во главниот текст. Понатаму објавуваме сторија за состојбата на новинарството во Иран.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn