Билтен бр.57 декември 2022

Тема на оваа публикација на ССНМ е „Медиумската писменост – потреба на интернет ерата“ која што ја анализираме во главниот текст. Понатаму објавуваме стории за состојбата со медиумската писменост во Македонија, текст за тоа како да се препознаваат лажни вести и други анализи.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn