Билтен бр. 58 февруари 2023

Тема на оваа публикација на ССНМ е „Законот за работни односи – нови решенија и поединечни акти“ која што ја анализираме во главниот текст. Понатаму објавуваме стории за иновации во локалните медиуми во Грузија, предвидувања за новинарството и медиумите во 2023 година и други анализи.

Сподели:

Facebook
Twitter
LinkedIn