Билтен бр. 59 март 2023

Тема на оваа публикација на ССНМ е „Мултимедија и нејзината примена во медиумите“ која што ја анализираме во главниот текст. Понатаму објавуваме стории за користењето иновации за привлекување публика, прашуваме зошто се гледа поскептично на дигиталните платформи и други текстови и анализи.

Сподели:

Facebook
Twitter
LinkedIn