Билтен бр.51 јуни 2022

Тема на оваа публикација на ССНМ е „Лажни вести и дезинформации при известување од војни и конфликти, која што ја анализираме во главниот текст. Понатаму објавуваме анализа за борбата против дезинформации за војната во Украина.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn