Попуст за очила и ексклузивен накит

ССНМ обезбеди поволности за нашите членови при  купување производи  на Beta Medico Trading во малопродажните места на Beta Optique  и Beta Jewels. Станува збор за продавници на оптика и ексклузивен накит, каде нашите членови ќе можат да купуваат со постојан попуст од 5% на сите прозводи, а за оние кои што се веќе на попуст […]

Попуст за регистрирање и технички преглед на возило

ССНМ обезбеди поволности за нашите членови при  техничкиот преглед на возило и дополнителни бенефиции од останатите услуги во станицата за технички преглед АСУЦ „Боро Петрушевски“. Во поволностите кои следуваат при користење на комплетна услуга (технички преглед +  полиса) се вклучени: –    15% попуст на цената на  техничкиот преглед и  на услугата. –    Бесплатно перење на […]

Бескаматен кредит до 50.000 ден.

Синдикатот на новинари и медиумски работници ССНМ  обезбеди можност за членови да користат бескаматен кредит во износ од 50 000 денари преку Капитал банка. Земениот заем треба да се врати во рок од 15 месеци, а месечната рата, доколку се земе целата сума изнесува 3.333 денари. Банката не пресметува камата, а еднократно како провизија за […]

Меѓународна прес-картичка

Самостојниот синдикат на новинарите и медиумските работници, како член на Меѓународната федерација на новинарите (IFЈ) започна со издавање на прес легитимации на своите членови. Станува збор за документ што најголемиот број земји во светот, како и телата на меѓународните организации (вклучувајќи ги тука органите на Обединетите Нации, на Европската Унија и на НАТО) ја препознаваат […]