• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Конкурс на ССНМ за авторски текст

Фото: Роберт Атанасовски Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) отвора конкурс за авторски текст на тема „Работни права во регионалните и локалните медиуми“ што ќе биде објавен во електронската публикација „Новинарството како јавно добро“ ajax 엑셀 다운로드. Конкурсот е отворен за сите членови на ССНМ, кои можат да испратат апликација на  ssnm.info@gmail.com…

Повеќе

Конкурс на ССНМ за авторски текст

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) отвора конкурс за авторски текст на тема „Субвенции во медиумите и нивното влијание врз професионалното новинарство“ што ќе биде објавен во електронската публикација „Новинарството како јавно добро“ ajax 엑셀 다운로드. Конкурсот е отворен за сите членови на ССНМ, кои можат да испратат апликација на адреса ssnm.info@gmail.com…

Повеќе

Оглас за лобисти на ССНМ

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници, во рамките на проектот „Работнички права на медиумските работници“ како дел од  CSSF програмата на Британската амбасада во Скопје, чија цел е јакнење на капацитетите на Синдикатот во правец на заштита на работничките права на медиумските работници преку креирање на мрежа на лобисти, има потреба од: еден локален експерт за лобирање…

Повеќе

Конкурс за новинарски анализи

  Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници распишува конкурс за новинарски „анализи на случај“, што ќе бидат презентација на појавите поврзани со професионалните и работни права на новинарите и медиумските работници како дел од проектот „Јакнење на работните права во медиумите“ ajax 엑셀 다운로드. Анализата треба да се потпира на конкретен случај или случаи со…

Повеќе

Конкурс за проект-менаџер

화재안전기준 다운로드 ССНМ распишува конкурс за ангажирање проект-менаџер. Обврската на проект-менаџерот е контакт со донатори и пишување и спроведување проекти од интерес на синдикатот и синдикалното организирање во медиумите ajax 엑셀 다운로드. Пожелно е кандидатите да имаат искуство, а ангажманот е со можност и за полно работно време.Средба со пријавените кандидати ќе се одржи на 2…

Повеќе
Scroll Up