• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Контакт

Самостоен синдикат на новинари и медиумски работници – ССНМ

Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

1000 Скопје

телефон ++389 2 2671 201

mail: ssnm.info@gmail.com

 

Scroll Up