Мојот Синдикат

Типови на членарина

Се прикажуваат сите 3 резултати

 • Привремен

  6-месечна членарина за вработени на определено и хонорарци

  480,00 ден Додај во кошница
 • Привремен

  Годишна членарина за вработени на определено и хонорарци

  960,00 ден Додај во кошница
 • Привремен

  Месечна членарина за вработени на определено и хонорарци

  80,00 ден Додај во кошница