Синдикалците на претстави и во МНТ

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници и Македонскиот народен театар во Скопје започнуваат соработка со која членовите на ССНМ ќе можат бесплатно да ги посетуваат претставите на реномираната културна установа.

Заради ограничениот број на билети за ССНМ ве молиме навремено да се пријавите на меилот на Синдикатот  contact@ssnm.org.mk и да добиете потврда, а критериум освен активното членство ќе биде и принципот “прво пријавените имаат предност, до пополнување на бројката“.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn