• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Вербалното насилство почнува да метастазира

ССНМ изразува полна поддршка и солидарност со новинарот Борјан Јовановски кој беше нападнат од извршител на политиката на безумие, ментална и морална пореметеност која за жал се засилува во Македонија apache 서버 다운로드.

Вербалното насилство во континуитет промовирано од власта почнува да метастазира во состојба во која новинарите и медиумските работници веќе не се сигурни ниту на работното место ниту во својата приватност 로마토탈워 다운로드.

ССНМ нема веќе илузии дека институциите ќе реагираат откако и по десетици напади и закани ниту еден извршител не е повикан на одговорност, а обвиненијата за поттикнувачите од страна на обвнителството се толкуваат како „слобода на говор“ Master Cam 2017. Сепак нема да пропуштиме уште еднаш да ја посочиме директната одговорност на Министерството за внатрешни работи и Обвинителството кои навремено не рагираат и не ги казнуваат ниту извршителите, а уште помалку инспираторите, иако во четири дена сме сведоци на најмалку три напади на новинари, додека на социјалните мрежи се поттикнува правењето списоци за отстрел Strainer Sulfur Indam.

Она што очекуваме и во што сме сигурни е дека времето на беззумие ќе заврши и тогаш  некој за ова мора и ќе одговара 윈도우 10 순정 iso 다운로드.  Истовремено ССНМ ја уверува јавноста дека  овој и слични испади на примитивизам и вулгарност од заблудени интелектуално инфериорни ликови не само што нема да ја исплашат новинарската фела, туку напротив, ќе ја направат посилна и поединствена 토이스토리2 다운로드.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up