• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Во МПМ штрајкот се зголемува на осум часа

Штрајкувачките одбори  на Дневник, Утрински весник и на Вест донесоа одлука за зголемување на времетраењето на штрајкот на 8 часа почнувајќи од понеделник 13 март 2017година arduino 다운로드.

Ова од причини што и по усните ветувања од раководството дека се прават напори за да се исплати  јануарската плата до денес – петок, платата за месец јануари 2017 година  не е исплатена и нема никаквов прецизен рок кога тоа ќе се случи, а нема ниту прецизна информација што ќе се случува со компанијата во наредниот период 카티아 모델 다운로드.

Револтот кај вработените е веќе преголем поради влошената економско-социјална положба  и игнорантскиот однос на менаџментот Download coco subtitles. По барањето  на мнозинството од вработените штрајкувачките одбори  донесоа одлука за радикализација на штрајкот Harry Potter subtitles.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up