• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Прекинат е штрајкот во МПМ

Со префрлањето на платата за јануари штрајкувачниот одбор на Дневник и Утрински весник, заедно со штрајкувачкиот одбор на Вест, донесоа одлука за прекин на штрајкот
ССНМ со жалење констатира дека и покрај префрлањето на платата, ситуацијата на вработените во МПМ и натаму е критична и очекува од менаџментот да извлече поуки од речиси четири неделениот прекин на работата 윈도우 7 usb 다운로드.

Штрајкот е најнепосакуваното оружје на синдикалната борба од која никој не може да излезе како победник 너와 나 1기 다운로드. Затоа очекуваме дека одлуката за негов прекин ќе биде разбрана како израз на добра воља во интерес на сите и мотив за востпоставување сериозен социјален дијалог во интерес и на сопствениците и на вработените кој ќе спречи сцените на протести и штрајк да не се повторуваат и во иднина Good People 6 times.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up