• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Продолжува штрајкот во МПМ

Со симболично делење на јубилејниот пет илјадити број на весникот Вест од страна на штрајкувачкиот одбори на Вест Утрински и Дневник денеска се одбележува петтиот ден од штрајкот на новинарите во редакциите на Медиа принт Македонија 슈퍼 와이 다운로드. Прекинот на работата заради неисполнетите барања за плата и хонорари продолжува, но и нашата подготвеност на конструктивна комуникација tadpoles. ССНМ и штрајкувачките одбори уште еднаш потенцираат дека станува збор за легитимна акција која не е со цел да се наруши угледот на весниците ниту на МПМ 전단지 다운로드. Токму спротивното. Во заеднички интерес на сите е опстанокот и успешно работење на брендовите во чие што градење многумина кои денес штрајкуваат се вклучени со сиот свој професионален и човечки капацитет 장기하와 얼굴들 5집 다운로드.
Mенаџментот упорно одбива средба со претставниците на штрајкувачкиот одбор . Тензиите се зголемуваат sine-hi music. Со тоа и неизвесноста. Зголемувањето на времето на штрајкот е директeн резултат на однесувањето на менаџментот 듄 2000 다운로드.
Новинарите и медиумските работници денеска добија поддршка и од прогреснивните синдикати на УПОЗ, СИЕР, АГРО и СУДКОС apache 서버 다운로드.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up