• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Проект „Зад насловите“

ССНМ аплицираше на повикот за субгрантирање од страна на Здружението на новинарите на Македонија во рамките на проектот „ Новинарска мрежа за независни медиуми во Македонија“ во висина од 5 000 евра во период од 12 месеци certmgr exe.

Грантот е добиен за  проектот „Зад насловите“ што   преку серија текстови и дебати  ќе ги лоцира и изнесе во професионалната, но и поширока јавност,  клучните проблеми кои ја обременуваат професијата, методи и начини преку кои се гуши слободата на изразување и воедно да понуди можни решенија 갱스터 베가스 무료 다운로드.

Со овој проект практично јавноста ќе има можност да стекне вистинска, реална слика и сведоштво кое  стои зад насловите и штурите информации за отпуштања, затворања на медиуми, или декларативните повици за слобода на професијата 스타크래프트 카봇 다운로드.

Преку аналитички текстови и дебати што ќе ги следат на теми кои се од витално значење за професијата  ќе се даде можност за јакнење на новинарската солидарност но и за размена на мислења и  подобрување на дијалогот меѓу самите новинари од една и јавноста од друга страна

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up