• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Ќе се радикализира штрајкот во МПМ

Штрајкувачките одбори на редакциите Вест, Утрински и Дневник решија да го зголемат времетрањето на штрајкот од 4 на 6 часа заради игнорантскиот однос на менаџментот кој иако уредно информиран со недели не покажа интерес за средба со синдикалните претставници Secret Boutique.
Утре, 21 февруари, 2017 година ќе излезе 5.000 број на дневниот весник „Вест“. Жално е што редакцијата ќе го подготвува ова јубилејно издание од позиција на штрајк 무료 서식 다운로드.
Во претходните денови наместо разговор за решавање на проблемите се засилија притисоците врз медиумските работници со телефонски јавувања и закани со отпуштања и казнувања font for the font.
За сето ова ќе бидат информирани сите релевантни меѓународни институции затоа што правото на штрајк е уставно загарантирано право и е дел од цивилизациските придобивки на демократскиот свет Wholesale download.
Решителноста на новинарите и медиумските работници во изданијата на МПМ не се намалува thinapp 다운로드.
Преку одбрана на нивните колективни права тие застанауваат во одбрана и на демократскиот интегритет на професијата Download Arrow Raising.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up