• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Осуда за вицепремиерот Пешевски

Работнички-протест-за-први-Мај-10Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници го осудува обидот за физичка пресметка на вицепремиерот Владимир Пешевски со Саше Ивановски, во моментот кога тој се обидувал да го снима и да му поставува провокативни прашања header file.
Сметаме дека без оглед на провокацијата, носител на висока државна функција, не смее да си дозволи напад врз некој што прашува, независно дали тоа е обичен граѓанин или некој што се претставува како новинар Ole Music Download.
Поради тоа сметаме дека Пешевски треба да биде повикан на одговорност и во најмала рака да поднесе оставка 범인은 바로 너 시즌2 다운로드.
ССНМ се приклучува на реакциите на згрозеност на медиумската заедница од постапката на Пешевски кои произлегуваат од долгогодишната фрустрација на новинарите кои соочени со „тематски“ прес конференции, игнорирање и етикетирање , се оневозможени да ја извршуваат својата работа професионално и одговорно Fury for free. Секој обид да се постават прашања, да се добие одговор со години наназад завршуваат со молк, реперкусии врз новинарот кој се осмелил да ги постави кои се движат од деградирање до отпуштање, од една и наградување и етаблирање на послушници, квази новинари и пропагандисти од друга страна, со што професијата која е столб на демократијата е доведена до раб на изумирање, претворајќи се во сопствена карикатура 뿔레전쟁 다운로드.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up