• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Поддршка на ЗНМ за Божиновски

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ),  Македонскиот институт за медиуми (МИМ) и Институтот за комуникациски студии (ИКС) јавно и недвосмислено го поддржуваат Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) во напорите да обезбеди фер и правично судење за Зоран Божиновски Super Mario download.

Правниот систем во Македонија не смее да се користи за политичка одмазда и за пресметка со неистомислениците Nero for free. Правото на фер судење е базично човеково право и државата треба да го обезбеди тоа право за сите граѓани на Република Македонија 우편번호부 다운로드.

Затоа, се приклучуваме кон утрешниот протест пред Основниот суд во Скопје во 10 часот каде што е закажано првото рочиште против Божиновски

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up