• ++389 2 2671 201
  • ssnm.info@gmail.com
  • Бул. Климент Охридски 58б 2/3, 1000 Скопје

Добронамерни правдољубиви луѓе-обединете се!

Повик до СИТЕ !

За слобода на Томислав Кежаровски-Кежо, за сите нас 시드 0 다운로드.

Дојдете во вторник пред Апелационен суд, во 12 часот

ССНМ ги повикува СИТЕ : новинари, медиумски работници, студенти, професори, вработени и невработени, стечајци, пензионери, синдикалци, хонорарци, „предавници“ и патриоти, „соросоди“, лгбт активисти, определени и неопределени, политичари, партии, членови на партии, симпатизери…СИТЕ Sevenland!

Земете го вашето срце и чесни намери и дадете ја вашата поддршка на отворена сцена-пред Судот и пред Владата x32dbg 다운로드.

Не се плашете од етикети и заокружувања , ние сме сите на истата страна,  и дојдете за заедно да  и кажеме НЕ на неправдата Everyday TV.

Кежо е експресно фрлен во црна темница како најголем непријател на македонскиот народ, а всушност е чесен новинар кој ви ја кажа вистината-дека тајната полиција мести судски процеси, сведоци и затвора невини луѓе, како што е и самиот тој malwarebytes anti-malware 다운로드. Кежо е уапсен за текст напишан пред пет години, а два месеца откако истражуваше за смртта на  новинарот Никола Младенов Walk Dildue.
Дојдете да реагираме на  злото и неправдата кон нашиот колега, да генерираме јасни видици-да ги менуваме работите, а тоа не е лесна задача, не е задача само за малкумина, не е задача само за нас – новинарите win10 언어팩 다운로드.
Ако новинарите не ја кажуваат вистината, како граѓанството ќе го распознава доброто од злото Download the 2008 Language Pack? Како ќе ги контролираме и држиме на око оние кои ги гласаме и од кои очекуваме да не штитат и да ни овозможат подобар живот, а всушност си овозоможуваат комоција само на себе и ништат се што може да ги загрози Windows xp Explorer 11? Како нашето општество ќе расте и ќе чекори напред ?

Ова не е новинарска поезија, Кежо е веќе во затворот во Шуто Оризари matrix subtitles.

Слободата не е аспрактна идеја, слободата е СЕГА ! Апелационен Суд, вторник, 12 часот.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll Up